Akrojoga

Akrojoga v nas prebudi misel, kako »močnejši« smo lahko v dvoje.

1x/mesečno bodo potekale dnevne delavnice akrojoge pod vodstvom licenciranega učitelja akrojoge Aleša Hrena in Tanje Urankar, ki sta tudi  prva slovenska člana mednarodne družine učiteljev akrojoge. Delavnice so primerne za vse stopnje z ali brez predhodnega znanja. Tanja in Aleš delujeta z gibalno-strokovnim in osebnim pristopom, ki učenje akrojoge opravljata z največjim veseljem, radostjo in strastjo.

Na delavnicah vadeče ogrejeta z namenskimi in pripravljalnimi vajami, naučita elemente akrojoge, ki jih postopno gradita, pri tem izdata skrivnosti v pravilni tehniki, sledita njihovim sposobnostim in jih pripravljata na nove izzive ter nenazadnje vse skupaj posujeta z veliko humorja in zabave. Iz delavnice boste odhajali z novimi občutki zaznavanja telesa, ki bodo napolnjeni z občutkom sreče, kateri eni izmed razlogov bodo uspešno izvedeni elementi, ki so se vam prej zdeli nemogoči.

Akrojoga ni le fizična vadba, ki krepi vzdržljivost in moč mišic, ampak ob tem trenirate še koncentracijo, ravnotežje, vztrajnost, umirjenost in obenem poglobite zavedanje svojega telesa, krepite medosebno zaupanje in sodelovanje, neverbalno/verbalno komunikacijo in vzpostavljate povezane, medosebne odnose.

Akrojoga v nas prebudi misel, kako »močnejši« smo lahko v dvoje.

Dejstva

  • lastnost 1

  • lastnost 2

  • lastnost 3