Strokovna ekipa

Srčna in strokovna ekipa je naš najmočnejši steber.

“V Mediwi te vedno pričakajo nasmejani in dobre volje. Prisluhnejo tvojim težavam in te obravnavajo z izjemno strokovnostjo. Tukaj nisi samo številka. Hvala, ker ste mi pomagale pri uspešnem okrevanju po težki operaciji.” – Lidija N.

Sem ustanoviteljica in direktorica Mediwa centra. Sem magistrica klinične prehrane, diplomirana fizioterapevtka, diplomirana sanitarna inženirka, limfterapevtka in avtorizirana praktikantka pedokinetike® .

Več

Maša Štuhec, dipl. fiz, je najmlajša članica ekipe Mediwa. Željna napredka, novega znanja in novih izkušenj, se rada loteva novih izzivov. Nad fizioterapijo se je navdušila, zaradi zanimanja nad zmogljivostjo človeškega telesa, hvaležnosti do gibanja in pomoči drugim.

Več

Lana se je usmerila v področje fizioterapije, z željo s svojim znanjem pomagati ljudem, predvsem na področju ortopedije in nevrologije. Veliko izkušenj je pridobila tudi med prostovoljnim delom v Gambiji, kjer je dva tedna pomagala na terenu po odročnih krajev države, zadnji teden pa v lokalni bolnišnici Kanifing.

Več

MARINA ZAKIČ, dipl. dietetik in v Mediwa centru izvaja individualno prehransko svetovanje Marina Zakič je registrirana diplomirana dietetičarka in članica Slovenskega združenja za klinično prehrano, kjer je opravila dodatna izobraževanja na področju klinične prehrane in pridobila certifikat Šole klinične prehrane. Je tudi članica Evropskega združenja za klinično prehrano in metabolizem. Dodatno pa je opravila program…

Več

Eva Peklaj je uni. dipl. ing. živilske tehnologije, klinični dietetik in članica Slovenskega združenja za klinično prehrano.

Skupaj z Ivo Weingerl sodelujeta pri projektih in na predavanjih o klinični prehrani ter presnovni podpori.

Več

Doc. dr. Tanja Bagar je ustanoviteljica in direktorica inštituta Icanna. Diplomirala je iz mikrobiologije in kasneje doktorirala iz Biomedicine, smer Molekularna biologija in biokemija. Izkušnje je nabirala tako iz klinične mikrobiologije, raziskovalnega biotehnološkega dela, ekologije in tudi pedagoškega dela. Tako že vrsto let predava mikrobiologijo in biokemijo ter druge ekološke vsebine za študente.

Več

Anela Šerifović v Mediwa centru sodelujeje pri predavanjih na področju limfterapije, ergonomije, urinske inkontinence in rehabilitacije športnih poškodb.

Več