Maderoterapija

Masažna terapija z lesom

Maderoterapija ali terapija z lesom izvira iz Kolumbije in temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesenih elementov različnih velikosti in oblik in je 100% naravna, neinvazivna masažna tehnika za zdravljenje kože, vezivnega tkiva in mišic.

Gre za večkratno masažo določenih delov telesa. Vse maščobne in celulitne regije so v osnovi primerne za zdravljenje. Med masažo jih stimuliramo z različnimi lesenimi valji in tako lahko izoblikujemo različne dele telesa. Leseni elementi so izdelani iz bukovega lesa, zaradi naravnega materiala pa je alergična reakcija praktično izključena. Ne uporabljajo se nobene dodatne kemične snovi ali naprave, zato ne posegamo v naravno stanje svojega telesa.

Maderoterapija pravtako omogoča, da limfni sistem deluje boljše, hitreje in učinkoviteje. S stimulacijo limfnega sistema se poveča imunska obramba, počutite se bolj zdravi, odvečna voda in maščoba pa se razgradita. S stimulacijo limfnega sistema dosežete tudi boljši metabolizem. Presnova v osnovi opisuje vse procese, ki gredo z roko v roki s pretvorbo hranilnih snovi v celice. Da se vitamini, minerali in elementi v sledovih absorbirajo, jih je treba presnavljati.

Terapija prav tako zmanjšuje nevrodermatitis, ekcem in luskavico. Tako je maderoterapija postopek 2 v 1, ki ne samo izboljša vaše zdravje, ampak tudi vaš videz.

Maderoterapijo izvaja Lana Ritlop.

 

Izvaja se: trebuh, zadnjica, noge
Trajanje masaže: 40 min

CENIK