Fizioterapija za zdravje žensk

Fizioterapija za zdravje žensk obravnava ženske v vseh življenjskih obdobjih z namenom, da zmanjšuje in preprečuje mišično-skeletne težave ter zaplete po ginekoloških operacijah.

FIZIOTERAPIJA V GINEKOLOGIJIFIZIOTERAPIJA V NOSEČNOSTIFIZIOTERAPIJA PO PORODU

Fizioterapija za zdravje žensk obsega terapevtsko obravnavo za nosečnice in porodnice z mišično-skeletnimi motnjami ali težavami (bolečina v ledvenem delu hrbtenice, bolečina v medeničnem obroču, diastaza rektusov). Obsega tudi obravnave za ženske z disfunkcijo mišic medeničnega dna (MMD), urinsko inkontinenco, zdrsi maternice in drugimi ginekološkimi ter urološkimi zdravstvenimi stanji.

Želite izkoristiti prednosti preventivne terapevtske obravnave v času nosečnosti, poporodni terapevtski pregled ali preventivno terapevtsko obravnavo v ginekologiji?

Se soočate s katerimi od navedenih zdravstvenih problemov:

diastaza rektusov, urinska inkontinenca, motnje v povezavi s sečili, zdrs medeničnih organov, disparevnija, vulvodinija, rupture, bolečine perineja, medenične bolečine, bolečine v medeničnem obroču, simfizioliza, bolečine v križu in v ledvenem delu hrbtenice, bolečine v rebrih, hemoroidi, otekanje delov telesa, utesnitveni sindromi, mišični krči, nosečnica s kroničnimi obolenji?

Potem je strokovna ekipa MEDIWA CENTRA pravi naslov.
Zaupajte nam in lahko vam pomagamo.

Fizioterapijo izvaja fizioterapevtka specializirana za zdravje žensk.

Vse storitve fizioterapije vodim Iva Weingerl, dip. fiziot., dip. san. inž., mag. diet. in vodja Mediwa centra. Več o moji strokovni usposobljenosti TUKAJ.