Prehrana na delovnem mestu

PREHRANA NA DELOVNEM MESTU 

 

Predavanje je namenjeno delovnim organizacijam za spodbujanje aktivno delovne populacije k zdravi izbiri prehrane in uravnoteženem obroku med delovnim časom.

Lahko vas obiščem na sedežu vašega podjetja ali organizacije, kjer bom vodila praktično delavnico o ustrezni prehrani na delovnem mestu za bolj kakovostno življenje. Lahko pa za vas in vaše sodelavce organiziram predavanje kar v svojem Mediwa centru.

 

Ustrezna prehrana na delovnem mestu vpliva na psihofizično počutje, kar izboljša produktivnost ,koncentracijo in uspešnost ter podaljša aktivnost pri delu. Poleg tega zmanjšuje možnost nastanka nesreč in odsotnost pri delu.

Namen predavanja je ozaveščanje ustreznega in uravnoteženega prehranjevanja med delom za boljšo storilnost na delovnem mestu, kar obenem vpliva tudi na  vzdrževanju telesne teže, izboljša življenjske navade in telesno sestavo ter posledično prispeva k boljšemu telesnemu zdravju zaposlenih.

 

Vas zanima več o zdravi prehrani na delovnem mestu?

Tudi o tem izobražujem aktivno populacijo. O režimu prehrane, o načrtovanju uravnoteženega obroka, o izboru zdravih živil in izdelkov. Zaposleni pridobijo znanje o prehodu na bolj zdrav način prehranjevalnih navad z organizacijo ritma prehranjevanja in enakomerno porazdeljenih ter energijsko-hranilnih dnevnih obrokov.

Večji poudarek je namreč potrebno dati tudi kakovostnemu obroku na delovnem mestu; ta mora biti energijsko prilagojen vrsti dela, ki ga ljudje opravljajo. Kako pomembna je zdrava hrana tudi na delovnem mestu, pove že dejstvo, da hrana vpliva na sposobnost mišljenja, večjo koncentracijo in na dobro počutje. To pa omogoča učinkovito, uspešno in produktivno storilnost v delovni organizaciji.

Dejstva

  • lastnost 1

  • lastnost 2

  • lastnost 3