MEDIWA FASHION

You are here:

Mediwa Fashion

Moja lastna kolekcija oblačil Mediwa Fashion se je v meni prebujala že zelo dolgo. Vsaj v nečem sem bila kot majhna deklica tipična – želela sem postati modna kreatorka. Pri tem je največ ‘trpel’ moj oče, saj je moral gledati in ocenjevati vse moje domače modne revije, za katere sem se oblačila v vse, kar sem našla v mamini omari in drugod po hiši. Očetove ocene so se gibale med osem in devet in nikakor nisem mogla razumeti, zakaj mi oče ni nikoli ‘prisodil’ desetice. Ko sem ga o tem povprašala, mi je odgovoril: “Ker obleke nisi naredila sama.”
“Saj res, sem si mislila, zakaj pa jih ne bi delala sama?”

 

Danes sem ženska, ki me navdihujeta sedanjost in ta trenutek. Navdušujejo me materiali, ki se povežejo med seboj in odplešejo skupni modni ples. Fascinirajo pa me ženske, ki so odprte, a hkrati ravno prav nedostopne … Ženske, ki izžarevajo notranjo moč in si upajo slediti občutkom, željam in svobodi telesa.

 

In ravno to sem zlila v moje modne kreacije Mediwa Fashion, ki dajejo občutek ženstvenosti, razigranosti in lahkotnosti ter vzbujajo ustvarjalno svežino. Poseben stil, ki sem ga oblikovala, poudarja karizmo in osebnost žensk ter je toliko drzen, da ujame in stopi vsak pogled, najsi bo moški ali ženski.

 

Violinski ključ kolekcije so mreže, ostali materiali pa note, ki zaigrajo prosto gibanje in svobodno počutje. V teh oblačilih, ki so namenjena športu in prostemu času, se odlično izraža počutje tistega, ki jih nosi, ki posledično privlači pozornost vseh prisotnih.

 

Vsak kos kolekcije oblačil Mediwa Fashion prinaša svojo zgodbo v naše vesolje in se s harmonijo zliva v doživetje.

 

Iva Weingerl

Za občutek svobode v svojem telesu.
In za tiste ženske, ki si upajo doživeti.